Golfen in Portugal

De golfmogelijkheden die Portugal te bieden heeft lijken onuitputtelijk en maken Portugal tot de favoriete bestemming voor vele golfers.

Afgaande op kwaliteit en afwisseling is een golfverblijf in Portugal moeilijk te verslaan. Of het nu gaat om de Algarve met zijn gevarieerde kustlijn en de 50+ golfbanen, de kust van Lissabon, het centrum van Portugal, de noordelijke gebieden rond Porto of op de Azoren, overal zult u vinden wat u zoekt!

Het brede scala aan golfresorts in Portugal zal alle golfers aanspreken, ongeacht het niveau of budget. Portugal is echt de golfbestemming die het allemaal heeft.

De perfecte combinatie van geweldig weer, de vriendelijke bevolking, de mediterrane keuken, de topkwaliteit Portugese golfbanen en luxe hotels maakt een golfreis in Portugal tot een absoluut genot. 

Wij hebben een aantrekkelijk golfreisaanbod in Portugal voor u samengesteld. Mocht uw keuze (nog) niet zijn opgenomen op onze website, laat het ons dan weten. Waarschijnlijk hebben wij de informatie wel maar hebben wij de informatie nog niet op de website kunnen opnemen.  

Voor inspiratie kunt u de video's van de door ons aangeboden golfbestemmingen bekijken.   

Golfen in de Algarve

Test