Golfen in Spanje

Het hele jaar door heerlijk weer, prachtige stranden, mooie natuur en nog mooiere golfbanen: golf in Spanje heeft alles in huis voor een ideale golfvakantie. Er zijn bijna 400 golfclubs in Spanje te vinden. Spanje biedt de fanatieke golfer dus ontzettend veel keus.

Vooral langs de mediterrane kust liggen enorm veel golfbanen zoals in het gebied rond Barcelona (inclusief Girona), de Alicante regio (Benidorm) en het gebied rondom Malaga.

Enkele van de beste e meest bekende zijn echte ledenbanen, toch zijn gasten wel degelijk welkom. Hiervoor moeten ze wel flink de portemonnee trekken.

Wilt u uw golfvakantie op een of meerdere plekken doorbrengen dan kunt u terecht bij legio luxe golfresorts in Spanje, 

Het is goed om te weten dat op veel golfbanen in Spanje het gebruik van buggies verplicht is. Dit heeft te maken met de heuvelachtige gebieden die lastig te belopen zijn.

Over het algemeen is er een mediterraan klimaat. Dit staat voor warme, droge zomers en zachte winters dus golfers kunnen het gehele jaar van golfbanen in Spanje genieten. Golf in Spanje is geschikt voor iedereen die van golf met lekker weer, rust, eten en drinken houdt.

Golf & Reizen is op dit moment bezig zich te oriënteren op goede locaties die vooral voor het najaar 2019 te boeken zullen zijn. Mocht uw keuze (nog) niet zijn opgenomen op onze website, laat het ons dan weten, wij sturen u de mogelijkheden toe of stellen een golfarrangement op maat voor u samen. 

Voor inspiratie kunt u de video's van de door ons aangeboden golfbestemmingen bekijken.  

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.