Golfen in Tsjechië

Tsjechië is een verborgen parel op golfgebied. Ruim een eeuw geleden werd de eerste baan aangelegd met behulp van de Britten en op de dag van vandaag zijn er bijna 100 volwaardige golfbanen te vinden. En dat zijn niet de minste.
Wij hebben enkele bestemmingen voor u uitgekozen, variërend van wat ouder tot nagelnieuw en voorzien van prachtige faciliteiten en accommodatie.

Tsjechië is meer dan golf, het wordt niet voor niets het “hart en juweel van Europa “genoemd. Een rijke historie met veel cultuur, met als hoogtepunt de hoofdstad Praag.

Het is betaalbaar en goed met de auto te bereiken, vanaf Utrecht circa 8 uur rijden (met name in de weekenddagen) en je bent er! 

Wij hebben een aantrekkelijk golfreisaanbod in Tsjechië voor u samengesteld. Mocht uw keuze (nog) niet zijn opgenomen op onze website, laat het ons dan weten. Waarschijnlijk hebben wij de informatie wel maar hebben wij de informatie nog niet op de website kunnen opnemen.  

Voor inspiratie kunt u de video's van de door ons aangeboden golfbestemmingen bekijken.   

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.