Golfen in Zuid-Afrika

Het land beroemd om wijn en safari`s maar sinds enkele decennia ook zeer in trek bij de golftoeristen.

Meer dan 250 banen liggen er op u te wachten in een schitterende natuurlijke omgeving.

Fantastisch weer, een prachtig land, vriendelijke mensen en niet meer dan 10 uur vliegen en met slechts een enkel uurtje tijdsverschil.

Niet geschikt voor een weekendje weg maar zeker voor een middellang of lang verblijf zeer goed te betalen en goed te combineren met de eerder genoemde geneugten van het land.

Door de ruime ervaring met het land via zusterbedrijf Scenic Travel, die veel safari`s levert, een land wat uitstekend gaat passen in het aanbod van Golf & Reizen.

Golf & Reizen is op dit moment bezig zich te oriënteren op goede locaties, combinatie tussen golf & safari arrangementen die vanaf het tweede deel van het jaar 2019 aangeboden zullen worden. Mocht u op voorhand (verdere) informatie willen hebben of een golfreis op maat willen aanvragen (wij hebben meerdere op maat golfreizen in ons bestand) en de keuze is (nog) niet zijn opgenomen op onze website, laat het ons dan weten, wij sturen u de mogelijkheden toe of stellen een golfarrangement op maat voor u samen. 

Voor inspiratie kunt u de video's van de door ons aangeboden golfbestemmingen bekijken. 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.